Motorverseny Brnoban

A képek 2005. augusztus 28-án délután kettő előtt, az idei brnoi motorverseny egyik szünetében készültek. A helyszín a pálya honlapjáról, és műholdról.

Talma (Talmácsi Gábor, 14-es rajtszám) sajnos kuplung hiba miatt nem tudott váltani, és az így elért 9. hely nem is olyan rossz. Csak hát, ..., szóval lett volna esélye nyerni, így nem volt felhőtlen az örömünk. :-( A képen ez remélem, nem látszik :-) Van még sok képem a győztes Lüthiről és Rossiról, Capirossiról, Gibernauról, a magyar Tóth Imiről (ő 18. lett), a safety carról, Rossi szurkolótáborról, de van Barros, Hayden, Roberts, Nakano... Aki szokta nézni, tudja miről "beszélek". Ez a néhány fotó a készített több száz kép esszenciája.

Még annyit, hogy a képen kivehető a szemben lévő lelátón egy sárga folt (Rossi szurkolók) és egy piros-fehér-zöld pólóban, sapkában lévő magyar szurkolótábor is (kb. 1000 ember).

Statikus fotó: brno.jpg (3600x360 képpont, 214 kB). A körkép gyűrű formában.
Ha az applet nem működne, ellenőrizni kell, hogy nincs-e a Java a böngészőben letiltva.(egérrel húzható minden irányba, a mozgás meg is fordítható és le is állítható)
2005.09.06. DoSy

További körképek