null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

XXV. Gemenci Nagydij szponzori fogadás

A XXV. FIAT Gemenci Nagydíj országúti kerékpárverseny szervezője, az SZK Bt. 1999. november 26.-án a szekszárdi Háry borozóban egy fogadással egybekötött értékelést tartott a versenyt támogató szponzorok számára.

Szabó Kovács János főszervező és Arató Vilmos szakmai igazgató értékelte a negyedszázados jubileumához érkezett versenyt, amely idén először felkerült a nemzetközi szövetség versenynaptárába. Ez azt is jelentette, hogy igen magas követelménynek kellett megfelelni, amely a versenyt felügyelő főbíró és a nemzetközi szövetség főtitkára értékelése szerint sikeresen teljesítettünk.

A megnövekedett követelmények, a végrehajtott újítások előnyére váltak a versenynek. A két megyét érintő versenyeket sokezer néző tekintette meg és tevékeny részesei voltak a kisérő rendezvényeknek is. Tökéletes útvonalbiztosítás garantálta a balesetmentességet, élő adásban közvetített az Antritt rádió és a verseny történetében először az Interneten is követhetőek voltak az események a CsaTolna Egyesület jóvoltából.

Fallenbücher Imre, a Magyar Kerékpáros Szövetség főtitkára a legszínvonalasabb magyarországi országúti kerékpárversenyként jellemezte a Gemenc Nagydíjat és megköszönte a szponzorok támogatását. A szervezők kisebb ajándékokkal - emléklappal, képes albumokkal és a CsaTolna Egyesület által készített CD-ROM-mal - köszöntötték a szponzorokat, többek között az Ifjúsági és Sportminisztériumot, Stoll Lászlót (FIAT Stoll Autóház), az Alisca-Bau Kft. tulajdonosát, a Jantner Fuji Fotócentrum vezetőjét, az Ezerjó Gazdabolt tulajdonosát, Czikk Lászlónét a szekszárdi Adidas bolt tulajdonosát, Pálinkás Csabát az Antritt rádió tulajdonosát, Velencei István tűzoltóparancsokot, Tolna és Baranya megye rendőrségeinek vezetőit.


Jó érzés volt látni, hogy milyen hatása volt a CD-ROM-nak: bizony meglepődtek és őszintén örültek a hölgyek és urak, sőt további példányokat kértek a szervezőktől.

A CsaTolna Egyesület is kapott egy emléklapot és néhány nagyon látványos fotót a versenyről. A városi televízió is megjelent és tudósítása az esti Híróra műsor sportperceiben volt látható.

emleklap

A Kerékpáros Szövetség főtitkára és az Antritt rádió tulajdonosan is érdeklődött az Internetes megjelenési lehetőségekről. A jövő évi verseny szervezése már megkezdődött, amely ezentúl természetesen az Interneten is követhető lesz.

Szilágyi György alias CCapo

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.