null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

CsaTolna tiszteletbeli tagok


A CsaTolna egyesület alapszabálya szerint évente egy tiszteletbeli tag megválasztására kerülhet sor. Először 2001-ben éltünk ezzel a lehetőséggel majd 2002-ben ismételtünk.
Kovács János Tanár Úr volt az első kiszemelt, aki a Zabszerdákat tette emlékezetessé fantasztikus menüivel. Közfelkiáltással választottuk első tiszteletbeli tagunknak, ezzel is bebiztosítva a további évek hasonlóan nagyszabású Zabszerdáit:-)
2002-ben szintén hasonló egyhangúsággal szavaztuk meg Földi Gizust második tiszteletbeli tagunknak. Gizus elképesztő energiával fotózza a körülötte lévő világot és neki köszönhető a Tolna megyei művészeket a világ számára bemutató Tolnaart portál.
2004-ben többek javaslatára és szintén egyhangú döntéssel Greskó Gábort, a Budapest Bank biztonsági szakemberét választottuk meg harmadik tiszteletbeli tagnak. Gábor már 5 éve kitartóan támogatja a CsaTolna webkamerájának üzemeltetését. Bármikor rendelkezésre áll, a tőle telhető segítséget biztosítja a karbantartásokhoz, meghibásodások elhárításához. Többek közt neki is köszönhető, hogy a mai napig gyakorlatilag mind az öt földrészről folyamatosan kapunk elismerő visszajelzéseket a webkameránkra. Schubinak köszönhetően az alábbi díszes oklevelekkel fogadtuk sorainkba fenti tiszteletbeli tagjainkat:

Rákattintva nagyobban is megnézhetőRákattintva nagyobban is megnézhetőRákattintva nagyobban is megnézhető

2004.12.27. CCapo
 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.