null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Ausztriai anzix - 2004. július hó

Egy tíznapos ausztriai barangolásról bocsájtunk közre - Katalin és CCapo - egy kis képriportot némi kommentekkel (lásd a képekre lavírozva). Az időjárás nem éppen nyári: 10 fok és alatta, mindennapos esőzés, néha havazás.
Elvileg két hegyi körképre való anyag is van,de a fényviszonyok miatt nem biztos, hogy jól fog sikerülni. Kellemes nézgelődést!.

A Pitzal völgyében Őrzők Mélység Elsüllyesztett falu Zugspitze (a németek legmagasabb hegye) A Zugspitze tetejéről Sípálya a gleccseren Távlatok Közel 2000 méterrel  lejjebb Pihenő 2964 m - csúcskereszt Szabadon ... mint a madár. Német-osztrák közös állomás Garmisch-Partenkirchen No comment Innsbrucki sétáló utca Mestersége címere Alpesi utakon Adsz valamit? Glória Évszázadok óta Az éjjel esett, ....  ... és néhány óra múlva 2300 méteren A mormota ugrani készül Most csak bambul Hívő mormota? Terepviszonyok Encián A hátunk mögött Távlatok Gyönyörködjetek Találkozó Dolomitok 1. Örök pihenő 250 éves vizimalom-sor Hófehérke és a kb. 40 törpe Graffiti osztrák módra Lienzi sípálya Heiligenbluti látvány -Grossglockner (3798 m) Heiligenblut Teniszcsarnok környezetbarát tetővel Rendes udvar, virágos ház Medve bácsi háza Dolomitok 2. Kalsi völgy Lucknerhaus (1920 m) webkamerával Kb. ezt látja a webkamera Istálló az Alpokban Pihenőhely Gleccser 2800 méteren Perspektíva Dokumentálás Karnyújtásnyira a Glossglockner Távlatok majdnem a világ (Ausztria) tetejéről Oszlanak a felhők Mini lavinák Magyar hegyivadász Itten jövünk-megyünk Mormotaplán Figyellek ám! Hegyi akármi Tisztul Ilyen az enciánkék (Minoltáéknál) Gleccserecske Ott voltunk (a felhők is elmentek)

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.