null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

CsaTolna webkameráról a CHIP magazinban


2000. július hó
CHIP magazin az Interneten

Egy e-mail-t küldtem április 30-án a CHIP szerkesztőségének, lásd alább:

Tisztelt Szerkesztőség,
májusi számuk Fórum rovatában figyeltem fel a "Web-kamera Budapesten" kiegészítésre. Ehhez kapcsolódóan szeretném felhívni a figyelmüket, hogy az Earthcam-ban található magyar webkamera, csak nem budapesti...kereső szó: pl. Szeged vagy Szekszárd. A szekszárdi webkamera 1999. július hónapjában bekerült a Top Ten közé, lásd http://www.earthcam.com/topten/archive/july99.html)!
A CsaTolna Egyesület 1999. március 5-én kezdte meg a kísérleti adást, majd a szükséges anyagiak megteremtését követően 1999. június 17. 18:20-tól már végleges konfigurációban folyamatos üzemben működik a szekszárdi webkamera.
Egy kis történeti összefoglaló olvasható a http://www.csatolna.hu/belugy/webkamera/webcam.shtml oldalon. Egy másik összeállítás a magyar webkamerákról: http://www.csatolna.hu/erdekes/CsA/erdekes8690.htm#webcam

Üdvözlettel,
Szilágyi György alias CCapo
CsaTolna Egyesület
http://www.csatolna.hu/

A júliusi szám 4. oldalán a "Fórum" rovatban jelentették meg a következő módon:

olvasható méretben 27 kB

olvasható méretben 32 kB


CCapo
 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2019.