null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Cikk a Metro független hírújság országos kiadásának Délnyugat-Magyarország rovatában


2002. szeptember 10.Négy éve működik a CsaTolna

Négy évvel ezelőtt Szekszárdon félszáz lelkes internetező összejött, hogy közösen csináljanak valamit, amivel segíthetik, hogy minél többen ismerjék az elektronikus világhálót.

Négy év alatt seregnyi bemutatót tartottak, az internetezőknek pedig a www.csatolna.hu elektronikus oldalon Szekszárdról, Tolna megyéről, de a technika, tudomány érdekességeiről seregnyi érdekes információt adtak, adnak tovább. Évek óta műkösik egy webkamera, ami a szekszárdi német színház, a Deutsche Bühne tetejéről láttatja a város központját.

A csapat, amelyben együtt dolgozik az atomerőmű vezető szakembera a város polgármesterével, orvossal, tanárral, zenésszel, nyomdásszal, újságíróval, sportolóval, jogásszal, sok diákkal, feldolgozta a megye műemlékeit és itteni amatőr művészeket mutatott be. (Metro)

Az eredeti cikk képe itt található (20 kB).


 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.