null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

CsaTolna a TelePaksban

A kamara épületeMinden Internet iránt érdeklődőt várnak holnap 16 órakor a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Deák Ferenc utcai irodájában, ahol a CsaTolna Egyesület fog előadásokat tartani az Internethez való kapcsolódás módjairól, az információk keresési lehetőségeiről, az Internettel kapcsolatos üzleti lehetőségekről. (ezután bejátszások következtek, amelyek alatt körülbelül a következők hangoztak el)

Szilágyi György: Magyarországon már több százezer számítógép van a vállalkozók és magánszemélyek birtokában, de ezek közül csak töredéke rendelkezik Internetes kapcsolattal. Több százezer forintba kerülő gépekről van szó, de az Internethez való kapcsolódás ennél jóval kisebb beruházást igénylő döntésig még kevesen jutottak el. Ebben szeretne segíteni a CsaTolna Egyesület a holnapi bemutatóval. Megmutatjuk, hogy mire alkalmas az Internet, milyen információk, érdekességek találhatók szinte minden témában.

Szilágyi György Narrátor: a paksi bemutató lesz az első állomása a CsaTolna Egyesület és a Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével létrehozott bemutatóknak, melyekre más Tolna megyei városokban is sor fog kerülni.

Szilágyi György: Nemcsak a vállalkozók juthatnak hasznos és fontos információkhoz az Internet segítségével - pályázati kiírások, üzleti információk, ajánlatok -, hanem az is lényeges, hogy saját vállalkozásuk is megjelenjen az Interneten, mert így több lehetőséghez jutnak üzleti kapcsolatok kiépítésére.
Hírek gyorsan
Hírek gyorsan
Kamara bent...
Kamara bent...
... és kint
... és kint

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.