null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Stuttgarti zenepavilon, ünnep után

Az alábbi panoráma fotói 2007. augusztus 6-án készültek a baden-würtenbergi főváros főterén , szép napsütésben. Évekig kallódott befejezetlenül a digitális sifonérban, mígnem a napokban elővettem, kicsit javítgattam rajta, most közzé teszem.

Megtekintés QuickTime Viewer (Win/Mac-hoz letölthető innen) vagy java alapú PTviewer megjelenítővel a képek melletti ikonokra kattintva.
Mozgás: egérrel húzva, vagy nyíl billentyűkkel, zoom: Shift,Ctrl vagy +,-. Az állóképek egyenderékszögű vetületek.

   

Előző nap még késő estig tartott a Sommerfest nevű azévi népünnepély, zenészekkel, mutatványosokkal és sok-sok sörrel. Másnap délre már lebontották a sátrak, söntések, színpadok zömét, de a teljes takarítás még láthatóan hátra volt.

A nyolcszögletű építmény és a - most ugyan kissé viseltes - padló kockaköveinek szimmetriái különlegesen érdekes lehetőséget nyújtottak a gömbpanorámázáshoz. Nem csak körben, a tér távolabbi szegleteire, hanem felfelé és lefelé is érdemes szemlélődni, megfigyelve az ismétlődő geometriát, a besütő napfényt és árnyékokat.

2010.12.28. CsA

vissza
 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.