null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Kötetlen a Gyógygödörben - 2001.07.25.

CCapó a friss élmény hatása alatt az alábbi sorokra ragadtatta magát:

"Aki bújt, aki nem, ma este megejtettük a szabadtéri júliusi találkozót. Helyszín: a Gyógygödör nevű műintézmény kerthelyisége. Jelen voltak: Pipás, Zsoldos Feri, MikPet, Földi, Törpapa, Exit, CsA, Bébé, Qn Józsi, DoSy, Major Csabi, CCapo, Döme (kis CC) - remélem, nem hagytam ki senkit... Nos, kellemes környezetben, sörök, üdítők és szendvicsek közt beszélgettünk egy jót - lehet, hogy egyesek még most is ott vannak ám:-) CsA kérte, hogy valaki hozzon digit fotómasinát. Bár mindent ilyen komolyan vennénk, mert legalább 4-5 biztosan volt. Sok érdekes téma előbukkant: csak úgy röpködtek a Gbyte-ok, megapixelek, dpi-k, url-ek. Aki eljött, annak köszönet, aki nem, annak jobbulást, jó pihenést, illetve lelke rajta."


S most lássuk a képeket! Tpapa inkább többalakos fotókkal jeleskedett:


Ezzel szemben DoSy főként portrékra hajtott, de rázoomolt még a szenyós tálcára is:

Szöveg: CCapó, fotó: Tpapa, DoSy, lap: CsA

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.