null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Nyári laza - 2003.08.06.

A rendezvény előzetesen a rövidség kedvéért és a jövőbeli könnyű, gyors visszautalás érdekében a Nyálaza nevet kapta. Jelen: Bébé, Ccapó, CsA, DoSy, Elbi, Földi, Gizus, Laazy, Pipás, Tpapa, Schubi1, Schubi2 (Miq), Yano, Zsel. Ha rosszul írtam a neveket, javítsa, aki jobban tudja.

Előzetes (Tpapa):

Előzetes (CsA):

Voltak nyomtatott Schubi unokaképek a havas Alpokból.

A hw szekció keretében Psion Revo és viccből a mobil telefonra szerelhető műanyag joystick szerepelt.

Sw ügyben UHU-Linux és más egylemezesek voltak terítéken. Attila sűrűn elővett ilyeneket a hátitáskájából. Yano a kisméretű Linux túlélő CD-jével állt elő. Megmutatta, hogy a belső 4-5 mm a Linux. Többen meggyanúsították, hogy a lapos napsütés súrlófényében szabad szemmel olvassa a lemezt...

DoSy hosszasan beszélt az Intelligens Város előrehaladási, pályázási ügyeiről, Szekszárd nyerési esélyeiról. Földi és Laazy néha bennfenntes kiegésítéseket tett. Műtétről, szanatóriumi szökésről, Nagyszakácsi szakácsfesztiváljáról mesélt az egyik Feri (javaslat született Szekszárd nevének hasonló értelmű felhasználásáról, nevezetesen egy szekszfesztiválról). A másik Feri egyebek mellett Kapolcsról, a Völgyről tartott rövid beszámolót.

Szóba került még a

 • hátha mégis lesz hídcam a közútkezelőhöz befutó belső adatátviteli csatornán keresztül,
 • a korinthoszi tengeröblön épülő Rion-Antirion híd,
 • az időjárás adatok egyenes, veszteségmentesebb átszipkázása,
 • Kovy tagjelölt (támogatólag),
 • Tpapa kutyát cserél,
 • nyomoz a BSA/rendőrség...
 • A fenti lista bővítendő, mert nem ért el a fülem mindenhova. Ja, és természetesen a csajok is kibeszélés tárgyát képezték.

  Az érkezések eléggé egy rövid időszakra koncentrálódtak, a távozások már kevésbé. Ccapó állt fel elsőnek, esti utazásra hivatkozva. Még sokan ott üldögéltünk, amikor a zöld Cctroenjükben (bicajok hátul) elhúztak nagy integetés közepette.

  Szöveg: CsA, fotó: Tpapa, CsA

   
   Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
   CsaTolna © 1998-2022.