null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Városi Polgármesterek Randevúja

Üdvözöljük!1999. március 5-én a Városi Polgármesterek Randevújára került sor Szekszárdon. A CsaTolna Egyesület lehetőséget kapott, hogy a Babits Mihály Művelődési Központban a rendezvényt támogató szponzorok kiállításán megjelenjen és bemutatkozzon. Méghogy mi a szponzorok között :-))) Ez természetesen a CsaTolna tag szekszárdi polgármesternek köszönhető.

Hetek óta készülődtünk, főként a webkamera adott igazán sok munkát. A cél teljesült, mert szombat reggel 7 óra 50 percre megszületett a külső kép a Garay térről, nem is akármilyen.

Nos, alig 8 óra után már kezdtek is szállingózni a vendégek, volt kinek megmutatni az Interneten keresztül is Szekszárdot. Bébé, Bakó Laci, Schubi és CCapo vasalta ki magát erre az alkalomra és kápráztatta a nagyérdeműt.

Komolyan érdeklődött Debrecen és Győr polgármestere, Kiskunhalasra pedig kvázi meghívást is kaptunk.

Újfent megerősítette a májusi szekszárdi "A házam a váram" kiállítás szervezője Kapfinger András, hogy szívesen látna minket kiállítónként, vagy akár egy konferencia házigazdájaként a Garay gimi dísztermében.

Aki megállt a kivetítő előtt, arra azonnal lecsaptunk és addig nem engedtük el, míg meg nem mutattuk és magyaráztuk a webkamerás képet, valamint a régi/új szekszárdi képeket. Mind a kettőnek hatalmas sikere volt, bravó a létrehozóknak!

10 óra körül került sorra a hivatalos megnyitó. Előtte a belügyminiszternek bemutatták a szponzorokat. Kakukktojásként minket is bemutattak, kézfogás, mosolygás.

Nagy Sándor (jobbra), az atomerőmű képviseletében11 óra körül megjelent Nagy Sándor Úr, a Paksi Atomerőmű Rt. vezérigazgatója, aki mint helyi főszponzor volt hivatalos a rendezvényre. Addig duruzsoltunk a fülébe - persze voltak már előzmények -, amíg ki nem töltötte a Jelentkezési lapot (mint magánember, természetesen). Ezzel 43 főre szaporodott a tagságunk, Ali baba és a haverjai már sehol sincsenek :-)

A technika tökéletesen működött, rengeteg vendég volt. Délután 2-kor be is fejeződött a bemutató, így még elfáradni se volt időnk. 15 perc alatt elpakoltunk és irány a régi Vármegyeháza egy kis ebéd ürügyén: slambuc, töltött káposzta, cipóban tálalt cvekedli, stb.

Este egy jótékonysági est zárta a programot, ahol Benkó Dixieland Band, svédasztal, tánc, divatbemutató volt.

A webkamera sajnos csak hétfőig él, addig lehet nézegetni. A végleges megoldáshoz csak három dolog kell: pénz, pénz, pénz

jpg: Bakó Laci
txt: CCapo
edit: @tti

Fogadás
Fogadás
Érdeklődők
Érdeklődők
Nyüzsgés
Nyüzsgés
Webkamera
Webkamera
Hogy csináltátok?
Hogy csináltátok?
Többen megkerestek
Többen megkerestek

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.