null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Zsibvásár a Trasteverén

2006. július 23-án Rómában, a jobbparti városrész híres zsibvásárán készültek a képek. Vasárnap délelőttönként a Porta Portese és a Viale Trastevere közt hosszan húzódik a piac. Ahogy lenni szokott, minden van fülvédőtől a falvédőig. Néhány nekem tetsző vagy eredeti tárgyat, részletet kaptam le a Via Ippolito Nievon (rézlemez színházi retikül, óriás vaslégy, füstölgő kaméleon, görögdinnye páfrányon, törött elefántos kékfestő nyomólap, hamutartó Duce fejjel és még sok-sok más).
A képek sorrendje szokás szerint az eredeti.

         

Természetesen nem távoztunk üres kézzel. Néhány apró ezüst ékszer mellett az egyik képen látható kis gyöngyház szárnyú, festett fakacsa velünk jött. Utóbbi 10 euróért.

CsA

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.