null www.csatolna.hu - főoldal
iv null
 Magunkról    Újdonságok    Publikációk    Rendezvények    Szépek    Érdekességek    Körpanorámák    Tolna megye    Időjárás    Webkamera    Impresszum  
 
 

Vándorcirkusz a Kereskedelmi
és Iparkamara bonyhádi irodájában

Polyák Sándor bemutat Sorrendben harmadik iparkamarai vándorcirkuszunkat Bonyhádon tartottuk 1999. május 10-én, 15 órától.

Bár részemről ez volt az első vándorcirkuszi fellépés, az eddigiekről írt összefoglalókat olvasva valószínűnek tartom, hogy előkészületek tekintetében a legkevésbé problémás rendezvényünk volt.

14:00 előtt már a helyszínen voltunk mind az öten CsaTolnások, név szerint:

A rendezvény helyszíne első látásra kicsit szűkösnek tűnt, de felesleges volt az aggodalmunk...

A tartalék gép elő sem került, a kamarai gép gond nélkül működött. Kis tanakodás után CsA is beletörődött, hogy IE4.0-val "megy le a műsor". Ennek fö oka az volt, hogy:

  1. így nem kellett felinstallálni a Netscape-et, amit
  2. nem is hozott magával senki...

A műsor szépen folydogált, először én(ekes Béla) mutattam be magunkat és a Csatolna egyesületet, majd Polyák S. elöadása következett. A legmutatósabb jelenet sajnos kimaradt, mivel a kamarai gépen a levélküldés éppen nem működik.

Kérdés nem lévén, Cserháti A. avatta be a jelenlévőket a pók-etológiába látványos videofelvétel segítségével :-))) (az elöadását közülünk egyre többen megismerik, legalább mi is kikupálódunk)

Sajnos túl sok kérdés ez után az előadás után sem érkezett a hallgatóságtól. Pataki J. az Internet üzleti lehetőségeiről beszélt, hasonló mértékű reagálást fakasztva a közönségből, mint ami többieknek is sikerült.

No, hát ennyi. A sörözés megint elmaradt, ha nem is a fáradtság miatt, hát azért, mert nem volt túl jókedvű a társaság.

EB

Pataki János
Pataki János
Résztvevők
Résztvevők
Pókok ura
Pókok ura

Kattints a képekre!

 
 Közlemény. A CsaTolna mint egyesület 2010 végén feloszlott, de baráti kör formájában tovább működik. A világhálón hagyott nyomunk javarészt ezután is elérhető lesz, az sem kizárt, hogy a tartalom frissül, kiegészül.
 CsaTolna © 1998-2022.